Plattelandsvereniging Hei, Heg & Hoogeind  Leende   

Google
WWW hei-heg-hoogeind.dse.nl

Versnipper actie
Start Omhoog Inhoudsopgave Zoeken in site  

Start
Omhoog


 

 


Belangrijkste kenmerken: "snoeihout-versnipperactie"

Doel:

Bij het onderhoud van bomen en struiken rond huis en erf, krijg je het nodige snoeiafval. Voorheen was er de mogelijkheid om dit op te stoken, maar de mogelijkheden hiervoor zijn steeds verder beperkt, omdat het schadelijke effecten met zich meebracht. Het snoeiafval versnipperen is een goed alternatief.

Betrokken partijen:

Plattelandsvereniging Hei, Heg en Hoogeind wil burgers van de Gemeente Heeze-Leende de mogelijkheid bieden om hun snoeiafval op een centrale plek aan te bieden om het daar ter plekke te versnipperen doormiddel van een professionele machine, onder deskundige begeleiding. Het versnipperde materiaal mag mee terug genomen worden, of wordt kosteloos door de vereniging afgevoerd.

Status: 12 Maart 2005: eerste "snoeihout-versnipperdag"
19 Maart 2005:  tweede  "snoeihout-versnipperdag"
Informatie Op basis van de opgaven kan een planning worden gemaakt, waar en hoe laat men zich met zijn “vrachtje” kan melden. Het gaat hierbij om burgers of buitenlui met een beperkte hoeveelheid, voor personen met zeer veel snoeihout is er de mogelijkheid de versnipperaar te huren.  Informatie kan ingewonnen worden bij:
Eric van der Paalen  telefoon: 040-2061296

Foto's van de Snoeihout-versnipperactie: rubriek fotoalbum versnipperen